Bellevue Hotel е место каде започнува вашата љубовна приказна и единствено место каде што има прекрасен спој со природата.


10% ПОПУСТ за свадби во петок и недела


Главната посветеност на HOTEL | RESTORANT BELLEVUE е Вашата свеченост да помине подобро од Вашите очекувања, а тоа значи: Целосно покриена летна тераса со максимален капацитет од 550 гости и простор за играње од 100-300 м2. Најсовремена кујна според HACCP. Посебен простор за музиката. Можност за поставување на секаков вид осветлување и декорација. Посебен простор за пречек на гостите и фотографирање. Сопствен паркинг со капацитет од 500 автомобили.

Во цената на менито е вклучено: Соба за младите, Бунгалов, Невестинска торта, Шампањ, Декорација на столици и маси, Факели за дополнителен ефект на целосниот амбиент, Просторот на нашата црква и дворот околу црквата за организација на венчавање и матично. Професионален пакет за фотографирање со гратис 50 фотографии и албум, хостеси за сместување на гости, ЦД од сите фотографии, бонови за вечера, покани, двајца фотографи, фото сесија, изработка на Photo Book. За повеќе од 250 гости – Професионално осветлување на целиот простор на терасата со Звездено небо, Димна машина, 40 рефлектори во боја по избор.

За дополнителен информации слободно контактирајте не
070/77 47 77

Scroll to top