Насловна
Small Medium Large  | mk MK | EN |

Warning: include(/home/makedoni/public_html/modules/mod_jsn_imageshow_pro.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/makedoni/public_html/includes/frontend.html.php on line 397

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/makedoni/public_html/modules/mod_jsn_imageshow_pro.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php53/root/usr/share/pear:/opt/cpanel/ea-php53/root/usr/share/php') in /home/makedoni/public_html/includes/frontend.html.php on line 397
Испечати Е-пошта

И з в е с т у в а њ е


 “Македонијатурист“ АД Скопје известува дека со Одлука на Управен одбор, бр. 02-3522 од 31.10.2012 година, подружницата Хотел “Бристол“ е затворена за работа сметано од 10.11.2012 година, поради нерентабилно и неекономично работење и искажана континуирана загуба. 

Оваа одлука е одобрена од страна на Надзорниот одбор на Друштвото, на седницата одржана на 31.10.2012 година.  


    “Македонијатурист“ АД Скопје