Насловна
Small Medium Large  | mk MK | EN |
Испечати Е-пошта
smestuvanje.png Сместување   |  conference.png Конференциски сали   |  gallery.png Галерија   |  mail.png Контакт
Хотел Водно располага со 2 конференциски сали и 2 ресторантски сали кои може да се прилагодат за работни состаноци.

Конференциските сали го имаат следниот капацитет зависно од системот на седење.

vodno-kapaciteti.jpg