Насловна
Small Medium Large  | mk MK | EN |
Испечати Е-пошта
smestuvanje.png Сместување   |  conference.png Конференциски сали   |  gallery.png Галерија   |  mail.png Контакт
Хотел Водно располага со 28 комфорни и модерно опремени соби од кои:
  • 4 еднокреветни соби
  • 16 двокреветни соби
  • 8 апартмани

Секоја соба е опремена со:
  • телевизор,
  • систем за ладење/греење,
  • телефон,
  • интернет,
  • сопствено купатило