Насловна
Small Medium Large  | mk MK | EN |
Испечати Е-пошта
smestuvanje.png Сместување   |  conference.png Конференциски сали   |  gallery.png Галерија   |  mail.png Контакт
Хотел Водно е лоциран на само 4,5 км од центарот на градот.

Патот до Хотел Водно од центарот води преку бул. “Водњанска”, поминувајќи ја Државната Болница и свртувајќи лево пред училиштето Кочо Рацин. На само неколку километри погоре патот води директно на Хотел Водно.

Контакт детали:

Тел. +389 2 3177 027
Факс +389 2 3178 866
info@hotelvodno.com.mk 
Адреса: Хотел ВОДНО
Средно Водно,1000 Скопје, Македонија