Насловна
Small Medium Large  | mk MK | EN |
Испечати Е-пошта
partner_header.jpg

Зошто АД Македонијатурист?

Во својата 45- годишна историја на постoење, АД Македонијатурист изгради репутација на силна, динамична и визионерска компанија која знае како да учи и напредува, да развива и победува во конкурентски и константно променливи услови на пазарот.

Почитувајќи ги најзначајните вредности во работењето како нашите клиенти, партнери, нашиот експертски тим, акционери и базирајќи  го своето работење на професионалност и прецизност, се позициониравме како компанија која испорачува квалитетна услуга и постојано ја проширува взаемната лојалност и доверба со своите клиенти изградена низ годините.

Во текот на повеќе од четири децении креативно работење, компанијата даде огромен придонес во трансформирање и модернизирање на локалниот пазар во доменот на хотелските и ресторански услуги  и темелејќи се на своите визионерски бизнис дејствувања, постојана растечка стратегија, континуирани инвестирања и успешни односи со клиентите, АД Македонијатурист стана синоним за просперитетна и професионална компанија достојна да и се верува.

Само дел од причините поради кои може да ни се верува се следните:
  • долгогодишно искуство во доменот на туризмот и угостителството
  • сопственик на хотели, како дел од светските ланци Holiday Inn и Best Western што е гаранција за беспрекорен квалитет и услуга
  • искусни, професионални и секогаш ориентирани кон клиентот нудејќи високо квалитетна услуга
  • огромно портфолио на услуги кои можат да бидат понудени
  • имлементација на сите Ваши барања, брзо, квалитетно, точно и навремено