Насловна
Small Medium Large  | mk MK | EN |
Испечати Е-пошта
ogniste.jpg
Ресторан ОГНИШТЕ е лоциран во самиот центар на градот како составен дел на хотелот Holiday Inn Skopje.

Ресторан ОГНИШТЕ е еден од најубавите ресторани кој е рангиран во прва категорија на ресторани и располага со капацитет од 140 седишта.

Ресторан Огниште е македонски национален ресторан со долгогодишна традиција, докажан квалитет и професионалност. Ресторанот  нуди широк асортиман на најразновидни  домашни и странски кулинарски специјалитети, разновидни домашни и странски сортни вина, пријатна атмосфера во традиционален македонски стил  и е идеално место за ручек или вечера, деловни или семејни прослави.

Контакт детали:
Тел: +389 2 329 27 93; +389 2 329 27 73
gallery.png Галерија
web.png Линк