Насловна
Small Medium Large  | mk MK | EN |
 • Хотели - Македонијатурист а.д.
 • Хотели - Македонијатурист а.д.
 • Хотели - Македонијатурист а.д.
 • Хотели - Македонијатурист а.д.
 • Хотели - Македонијатурист а.д.
 • Хотели - Македонијатурист а.д.
 • Хотели - Македонијатурист а.д.
 • Хотели - Македонијатурист а.д.
 • Хотели - Македонијатурист а.д.
 • Хотели - Македонијатурист а.д.
 • Хотели - Македонијатурист а.д.
 • Хотели - Македонијатурист а.д.
 • Хотели - Македонијатурист а.д.
 • Хотели - Македонијатурист а.д.
 • Хотели - Македонијатурист а.д.
 • Хотели - Македонијатурист а.д.
Испечати Е-пошта
gallery.png Галерија   |  mail.png Контакт   |  web.png Линк

Hotel Bellevue

star.png  star.png  star.png  star.png

 

Hotel Bellevue e хотел од висока категорија, кој во 2007 година е комплетно реновиран. Лоциран е близу скопскиот аеродром, но не далеку и од центарот на градот.

Хотелот е опкружен со зелени површини, атрактивни фонтани и езерца и како таков е вистинска градина на Скопје. Идеално место е за индивидуални, бизнис патници, фамилии, групи, спортски тимови и кампери. На своите гости им гарантира удобност, комфор како и достапност на се што е неопходно за прекрасен престој,организација конференции, забави, коктели, деловни и свечени вечери и ручеци, како и  идеални услови за уживање во совршено вкусните јадења на хотелскиот ресторан.

Hotel Bellevue располага со:

 • 34 комплетно опремени соби од кои 3 еднокреветни соби, 29 двокреветни соби
 • хотелски ресторан “Лафајет” и ексклузивна тераса
 • конференциски сали
 • снек бар
 • електронска куглана
 • игралиште
 • сопствен паркинг простор