Насловна
Small Medium Large  | mk MK | EN |
Испечати Е-пошта
jadran-hotel.jpg
smestuvanje.png Сместување   |  conference.png Конференциски сали   |  gallery.png Галерија   |  mail.png Контакт

Хотел Јадран

  star.png  

 

ХОТЕЛ  ЈАДРАН  е комфорен хотел и можеби единствен хотел со посебен шарм кој плени поради својата уникатност, автентичност, ориентален стил и архитектура. Познат е како “Арапска куќа” и лоциран во срцето на градот на само неколку минути од градскиот плоштад “Македонија”, во окружување на деловно-трговските центри и ресторани. Со својот амбиент и прекрасни специјалитети ќе Ви овозможи уживање и неповторливо чувство на задоволство.

Хотелот располага со:

 • 21 комфорни соби
 • хотелски ресторан со капацитет од 120 места
 • отворена тераса со капацитет од 150 места
 • паркинг простор

Како секој модерен хотел кој се грижи за своите гости Хотел Јадран може да Ви овозможи:
 • Разновидни ресторански услуги/специјалитети
 • Услуга во соба
 • Организација на семејни веселби
 • Организирање на екскурзии и туристички водичи
 • Организирање на трансфери
 • Организација на работни состаноци
 • Плаќање со кредитни картички