Насловна
Small Medium Large  | mk MK | EN |
Македонијатурист а.д. Скопје Испечати
Адреса:
Филип Втори Македонски бр.5
1000 Скопје
Македонија

Телефон: 02-3292-731
Факс: 02-3292-768

Информација: E-mail:
maktur@makedonijaturist.com.mk

 

Испрати е-пошта до следниот контакт: